Sikker dating

Dating bør være sjovt og hyggeligt og du kan gøre dit til, at det bliver en god oplevelse ved at følge disse råd.

1) Brug et alias
Først og fremmest bør du altid bruge et alias i stedet for dit rigtige navn når du opretter din profil, sender personlige beskeder eller chatter. Opgiv aldrig dit rigtige efternavn eller adresse til en fremmed.

2) Brug mobil med taletidskort
Hvis du udveksler telefonnumre med en fremmed, så brug en mobil med taletidskort. Hvis du ringer til en fremmed for den første gang så spær for visning af nummer før du ringer op, hvis du ikke ved hvad resultater af samtalen vil være.

3) Brug en webmail
Det er en god ide ikke at opgive din primære email adresse til online dating. Opret en webmail på Gmail, Yahoo eller Hotmail som tillader dig at skjule sin identitet.

4) Arrangere det første stævnemøde på et offentligt sted
Hvis du beslutter dig for at møde en du har mødt på et dating site så vælg et offentligt sted, hvor der hele tiden er mennesker. Mød aldrig vedkommende hos en af jer. Medtag altid en mobiltelefon og fortæl en god ven/veninde hvor du tager hen og hvem du skal møde.

5) Arrangere et opkald under stævnemødet
Nogle og især kvinder vil måske ønske at få en god ven eller veninde til at ringe op 10 minutter inde i daten, så de kan få en undskyldning for at forlade daten, hvis de ikke synes om stævnemødet.

6) Fortæl ikke mere end du er komfortabelt med.
Lad dig ikke presse til at fortælle mere om dig selv end du er komfortabelt med eller ting som kan afsløre din identitet, hvis du gerne vil se en potentiel date an inden du beslutter dig for at gå videre.

7) Brug Bootydating.dk til at lære potentielle emner at kender før du mødes med dem.
På vores site har du mange muligheder for at lære en potentiel date at kende. Du kan udveksle personlige beskeder uden at afsløre din email adresse og du kan chatte med interessante emner fortroligt for at lære dem bedre at kende. Du kan desuden blokere medlemmer som gør dig utryg eller er påtrængende.

Google+