Spørgsmål og svar

Her vil vi gennemgå nogle af de mest almindelige spørgsmål vi modtager.


Hvordan sletter jeg min konto?
Du logger dig først på. Går ind i "indstillinger" og derefter "privatliv", hvor du nederst finder et punkt, som hedder "Hvem kan se min konto". Her vælger du "Annuller konto". Det betyder også, at hvis du har et betalende abonnement vil dette automatisk blive betragtet som opsagt.
Google+