Større succes med dating ved at bruge billeder

Er du bange for at sætte et billede på din profil? Det behøver du ikke at være, men du skal naturligvis gøre det rigtigt.

Hvis du er en mand så:

Lad være med at bruge et foto hvor du er sammen med dine venner. Du vil vel ikke risikere at du bliver spurgt om nummeret til en af dine venner, eller at du bliver forvekslet med en af dine venner?

Lad være med at uploade et foto hvor du er sammen med en eller flere piger. Du gør det sikkert fordi at du vil vise at du kan finde en pige, men pigerne gennemskuer dig og synes at du virker desperat.

Brug gerne et foto hvor du er sammen med din hund, hvis det er en hyggelig familiehund, men ikke hvis det er en kamphund eller dine slanger, rotter mv. De sidste vil helt sikkert skræmme enhver potentiel date væk.

Brug ikke for professionelle billeder. Det kommer nemt til at virke upersonligt.

Brug ikke et foto hvor du er klædt ud til halloween, jul eller noget tredje. Pigerne vil se dig.

Brug gerne et billede hvor du laver noget cool, men ikke 10 billeder. Så virker du pludselig som en blærerøv.

Husk at piger lægger mærke til ting som f.eks. sko. Ting som mænd aldrig vil tænke over. Sørg for at disse ting er i orden.

Upload gerne et foto hvor man kan se dig fra top til tå. So ved pigerne at du hverken har hale eller er dobbelt så tyk som du skriver.


For pigerne gælder:

Start med at læse listen som gælder for mændene. Mange af disse punkter gælder også for piger.

Brug ikke et billede hvor du er sammen med dine veninder. Du vil vel ikke risikere at fyrene spørger efter venindernes telefonnumre? Hver helt sikker på at fyrene ikke kan regne ud hvem der er dig.

Brug gerne et billede hvor du har det sjovt, men dog ikke for sjovt. Det gør fyrene nervøs.

Brug ikke fotos fra meget formelle situationer. Det kan være bryllupper, afslutningsballer mv. De fleste vil gerne se hvordan du ser ud under mere normale forhold.
Google+